Не е лесно да одиш на шопинг со дечкото, а уште потешко со вибрирачки гаќички

Дечкото одлучил да и направи предизвик на девојката и да види како ќе се справи со ситуацијата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.