Не е лесно да се научи возење на сноуборд, а малиот го сфати тоа од прва рака

Велат дека во животот кога ќе паднеш треба повторно да станеш, епа вториот дел и не е баш толку едноставен.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.