Не е лесно да се вежба во тесни хеланки, особено со вакви ликови во теретана

Финта која секогаш пали кај жените…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.