Не е лесно да си тренер на лав во циркус

На животните им дошло преку глава друг да им кажува што да прават и ги преземаа работите во свои раце.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!