Не е важно дали дошла зима или не, правилото е јасно: Штом идат избори, се става асфалт!

Крај на приказната!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.