Не ѝ викај на мајка ти!

Новото време дојде, но голем дел од новите родители сѐ уште користат стари методи на воспитување на децата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!