Не краделе на Црн петок само трговците, туку и муштериите!

Како што тргнало, празникот од празник за попусти ќе се претвори во празник за крадење.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!