Не мора да знаете италијански за да разберете дека шоферот не сака Италијанци

Болката навистина ескалираше кога и велосипедистите се во подобра ситуација.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.