Не може секоја девојка да напрви ваков трик со моливот

Ако твојата може, значи си ја нашол вистинската :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.