Не носат сите херои смешни костими и наметки! Таков е и нашиот денешен херој!

Мајката на три деца можеше да пренесе само едно дете преку поплавената улица, а другите две ѝ останаа на другата страна. Тогаш херојот дојде да помогне.

На светот му се потребни повеќе вакви луѓе!