Не носиш маска а? Ти ли ќе го загрозуваш јавното здравје бе! Сега ќе видиш!

Кај не носи маска, уште па и се прави фраер, седнал како господин и разговара со полицајците. А полицјците секаде во светот, не бројат до 3.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!