Не, ова не е друга планета туку природата во Шведска

Кристијан Линдстен е талентиран фотограф и дигитален уметник со седиште во Естергеленд, Шведска. Тој се фокусира главно на фотографии од портрети, пејзаж и природа. Својата работа Кристијан ја споделува на Инстаграм, каде има скоро 24 илјади претплатници. Овие негови фотографии од природата во Шведска се доволни за да се вљубите во земјата.