Не, ова не е некој аматерски филм со зомби инвазија! Ова е Филаделфија!

Не е прв пат да гледаме вкави снимки од Филаделфија, каде што се чини дека има еден поинаков вид на епидемија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!