Не ова не се фотографии од друга планета, туку полиња со чили пиперки во Кина

Зачудувачки воздушни фотографии покажуваат полиња со чили пиперки во Куче автономниот регион Ксинџијанг Ујгур на северозападот на земјата. Земјоделците садат чили по бербата на лук околу мај. Пиперките се собираат од август до октомври, а потоа се испраќаат на пазарот веднаш штом се исушат.