Не плаши се газдарице, сега јас ќе те ослободам од твоите маки

Газдарицата сакаше да ја тестира реакцијата на нејзиното куче ако таа ненадејно почне да се дави. Џони како да сфати дека се работи за лоша глума.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!