Не претерувјте со пиењето за викенд, затоа што другарката може да ве ошамари!

За волја на вистината, има луѓе што би уживале во вакво шамарење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.