Не се баш сите девојки чисти!

Најчесто жените ги критикуваат мажите за расфрлање на работите на сите страни, но ова виде опажува друга страна. Девојката си фрлала што ѝ доаѓало при рака зад машината за перење и тоа не е баш пријатно за гледање.