Не се расправај со полугола жена во кабриолет

Не само што ќе ти докаже дека е во право, туку и ќе настрадаш

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.