Не се сите криминални напади во Бразил толку брутални како што изгледаат

На почеток навистина личеше страшно, кога напаѓачот се распука, но чекајте да дојде моментот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.