Не сфаќавме колку е сериозна работата со празнењето на Македонија, додека нашите иселеници во Италија не почнаа да го фрлаат крстот на Водици

Ете и тоа се случи драги мои. Далибор Стаменковски го фати чесниот Крст во реката Танаро во Алба, Пиемонте, Италија. За многу години нека е Македонци, каде и да сте!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.