„Не сум мртов, наполнив 55 денес!“ – Вели Норвежанецот кој го знаеме по зимското капење со 1 литар водка

Не е ни чудо што е жив. Штом се капе цел живот на -20, кожата му е два прсти дебела. Човекот се вика Тор Екоф, живее во Вестфолд, Норвешка, работи во фабрика за бои во Сандефјорд, а во слободното време прави глупости какви што не се осмелува никој друг да направи.