Не верувајте на сѐ што ќе видите на Инстаграм

Една наша стара убаво вели „Додека не ја видиш девојката во пижами, рано на сабајле, не знаеш каква е.“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.