Не ви е денот? Кликнете тука!

Во животот е најважно да си го направиш утрото, после тоа сè е како што треба!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.