Не за џабе автобусите имаат обезбедување! Патникот сакаше да се тепа со возачот, кога од нигде, никаде…

Буквално го тресна од земја, а и еден појак шамар ќе завршеше работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!