Не закажувајте венчавки во време кога има Лига на шампиони

Погодете кој ќе биде главата на семејството, а кој вратот, штом ја закажале венчавката точно за време на натпреварот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.