Недела е ден за интересен филм, а има ли поинтересни филмови од Боливудските?

Штета што ниту една наша телевизија нема храброст да откупи некое вакво ремек дело, чисто заради зафрканција. Гледаноста им е загарантирана.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.