Некој сфатил што се случува, па да не биде дека не ви кажал :). Овој статус е теорија над сите теории на заговор!

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.