Некој тип на Хрватот му рекол дека ако му го пипне ќе му даде смоки и сокче

Чекај, чекај, а што ти е тоа во раката?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.