Некои луѓе се однесуваат како целосни Ковидиоти и овие фотографии го докажуваат тоа

Нашите животи се менуваат и откриваме дека прилагодувањето кон „новото нормално“ е потешко отколку што изгледа на хартија. Додека повеќето од нас повремено прават грешки, има некои луѓе кои целосно ја напуштија рационалната мисла, во моментот кога стапи на сила карантинот.

Луѓето постојано споделуваат фотографии од глупави луѓе кои не знаат како функционираат вирусите. Ова се некои од најглупите работи кои ги прават луѓето за време на пандемијата.