Некои луѓе велат дека во денешно време не постојат повеќе џентлмени, но не е така! Еве еден современ џентлмен!

Правило: Вистинскиот џентлмен не ѝ дозволува на девојката сама да си ја отвори вратата, туку тој ѝ ја отвора.