Некои мажи никогаш нема да пораснат

Кога добро ќе размислиш ова важи за сите, но овие се креативни.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.