Некои жени одлучија да го испочитуваат „Влакнестиот јануари“ до максимум

Сите знаеме дека месецот ноември стана претпознатлив по тоа што мажите не си ги бричат брадите и уживаат во своите „гриви“.

Но и жените не се подолу од тоа. Лаура Џексон ја започна кампањата „Januhairy“ т.е влакнест јануари, со што ги охрабрува жените да ги откачат жилетите за еден месец и да ги фотографираат резултатите. Погледнете ги подолу сосема природните жени. Што мислите за овој „тренд“?