Некој дефинитивно ќе добие отказ за ова, а вие мислевте дека вашиот ден започна лошо

На клипот, кој е прегледан повеќе од 12 милиони пати за помалку од 24 часа, можеме да видиме дека автомобилот ставен на приколката е црн Jaguar F, кој чини околу 73.500 долари. Скапиот автомобил се тркала од приколката дирекно во голем Chevrolet и се удира во неговиот преден браник и дефинитивно го уништува денот на сите возачи засегната од инцидентот.

@carsSomeone getting fired 😬😮 #foryou #fyp

♬ original sound – Cars

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!