Некој многу брзо го фаќа бес на патот

Малку ,,нервоза” и се истури на другиот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!