Некој напрвил многу смешна шега во женскиот тоалет, која прво ги плаши девојките за потоа слатко да се насмеат

Веројатно авторот лично е на сликата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.