Неколку крокодили плус или минус не е важно за овие момчиња

За неколку минути најверојатно приоритетите им се имаат сменето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!