Нели мислиш дека е попаметно да влезеш внатре и да го искористиш моето огледало?

Видеото дава одговор на вечното прашање: Што ви е поважно девојката или другарите?

Ако има некој маж кој го тврди обратното, значи дека лаже :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.