Нема играчки со Кинезите (виц)

2021 година. Америка започнува трговска војна со Кина. Кинезите размислуваат како да им се одмаздат, па им текнува план. Утре точно во 12 часот на пладне, сите да се качар на по еден стол и кога ќе чукне 12, сите да скокнат на подот. Ударниот бран од 60 милиони тони маса ќе ја однесе половина Америка.