Нема лошо време за добро играње на шипка… Или можеби има?

Танчерката Алена Катсан од рускиот град Дзержинск предизвика бура од реакции на социјалните мрежи со својот танц кој го изведе среде зима, на најголемиот христијански празник Божиќ, во непосредна близина на црквата Архангел Михаил. Со ова сакала симболично да означи дека постите завршија.