Нема ништо понервозно од тоа да ти изгасне автомобилот во моментот кога сакаш да поминеш преку пруга

Бразилецот не сакаше да го чека возот и пресмета дека има доволно време да помине преку пругата. Проблемот е што во пресметките не зеде во предвид каков возач е и каков автомобил вози.