Нема плаќање теретана, имаме теретана дома!

Креативноста е добра работа, но не значи дека секогаш е ефикасна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.