Нема позабавно место за одмор на планетата од Дојран! Само весело!

Каде го има ова на друго место!? Само во Дојран!

Автор на видеото: Коста Даскалов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.