Нема снег, нема пари за зимување? Не е проблем! Сиромашните деца се паметни и снаодливи!

На сиромашните деца не им треба многу за да бидат среќни. Оние што имаат сѐ, не можат да научат да ценат ништо и се понесреќни од нив.