Нема влегување во воз во Виена без маска, а вака се спречува тоа!

Човекот што сакаше да влезе без маска е огромен, но полицајци има еден куп.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!