Необичен избор за Мис, кој може да се случи само во Русија

Во Русија има насекаде доволно убави девојки – и не само во агенциите за модели. Ова е токму она што ФСИН реши да го докаже организирајќи натпревар. Девојки од целата земја стигнаа до финалето на натпреварот „Мис на казнено-поправниот систем“, односно сите овиедевојки работат како полициски службеници во затвори низ Русија, но тие не беа избрани само за нивните убави очи. За да станат достојни учесници на натпреварот, девојчињата поминаа тестови во професионална, пожарна и физичка обука, откако ги поминаа сите стандарди.

Значи, убавиците докажаа дека можат да воодушеват секого не само со својот изглед, туку и со својата професионалност, па шегите со нив не се добра идеја. И сега, од 12 вработени во ФСИН, Русите треба да ја изберат најшармантната. Која најмногу ви се допадна?