Неочекувана сообраќајка: Моторџијата се залетал на опасен пат и мораше да закочи нагло, па ја плати цената

Во сообраќајот тој што вози пред тебе секогаш е во право, затоа што ти треба да држиш безбедно растојание. Но и моторџијата не беше безгрешен.