Неодоливиот момент во кој глуво бебенце за прв пат ги слуша своите родители

Малата Џорџина, Џиџи е родена со оштетен слух. Слаткото 4-месечно девојче за прв пат го доби апаратчето за слушање и беше во можност да ги слушне нејзините родители.

Родителите на Џиџи веруваат дека оштетувањето на слухот нема да ѝ наштети за да има среќен и исполнет живот, бидејќи нивната ќерка се однесува како прав мал борец. Нејзината реакција може да се опише како најсрцезатоплувачкото нешто што ќе го видите до крајот на оваа година.