Непоканет гостин најде место да се засолни од дождот

Сакале не сакале ќе му дадат превоз.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!