Непознат уметник украси локална депонија со необично уметничко дело

Во Екатеринбург на место каде што еден кварт го фрла своето ѓубре се појави уметност која никој не ја очекуваше особено не на вакво место. Непознат уметник наслика „модерна кралица“ над контејнерите и можеме да претпоставиме која порака сакаше да ја испрати преку своето дело.