Непозната жена малтретира дете во продавница, пред неговата мајка

На почеток сето тоа изгледаше нормално, како постарите луѓе кога ќе задеваат некое мало дете, сè додека не стана морничаво.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!